použítí dřeva

Základem pro kvalitní grilování je správně roztopený gril. Účelem není velký oheň, ale žhavý základ, který není třeba roztápět jen ovocným dřevem. Stačí jakékoliv vyschlé dřevo. Před vložením potravin na gril přikládejte ovocné dřevo. Účelem není velký plamen, ale vysoký žár a kouř, který dodává jedinečnou chuť grilovaných potravin. Ovocné dřevo proto nesmí být přeschlé! Jedna přepravka ovocného dřeva Vám vyjde až na troje grilování pro celou rodinu i přátele.

 

Doporučený objem ze zkušenosti četnosti návštěv až 7 přepravek na sezónu. Sami určete kolik spotřebujete. Není však dobré nechat přeschnout ovocné dřevo do další sezóny.

 

Sezóna grilování začíná většinou od dubna do posledních teplých dní až do října.

Nevíte si rady?

Pomůžeme Vám jak nejlépe použít ovocné dřevo při grilování či uzení. Přijedeme, předvedeme. My Vám kvalitně ukážeme jak grilovat na vaši párty včetně receptů a rad. Jen pro Vás! Objednávky v rámci naší vytíženosti minimálně týden předem.